IATA – International Air Transport Association

IATA - International Air Transport Association

IATA

Avand drept misiune a reprezenta, a servi si a conduce industria companiilor aeriene, acreditarea IATA reprezinta sigiliul de aprobare universal recunoscut.

In cei 75 de ani de activitate, IATA a creat cadrul unei colaborari între companiile aeriene, in scopul încurajarii unui transport aerian sigur, economic și regulat.

In acelasi timp, a stabilit relații de colaborare cu alte organizații și asociații regionale și internaționale.

Urmarind si respectand dinamica industriei, intr-o permanenta expansiune, IATA gestioneaza acum peste 95 % din traficul aerian planificat din lume.

Certificarea IATA constituie accesul printr-un acord unic al agentiei de turism la emiterea biletelor  pentru toate cele peste 270 de companiile aeriene membre din 140 de tari.

In calitate de agentie membra IATA, beneficiul major il constituie credibilitatea si recunoasterea apartenentei in randul principalilor jucatori din industrie.

Agentia SOBIS TURISM este membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni inca din anul 2007 iar specialistul nostru numarul unu este Diana.

Mai multe despre Diana vezi: https://sobisturism.ro/vacante/diana-lazar-20-de-ani-de-turism/#more-1849

IATA – International Air Transport Association) a fost fondata in aprilie 1945 la Havana, Cuba si fost succesoarea organizației International Air Traffic Association, infiintată în 1919 la Haga.

Initial, avea 57 de membri din 31 de state, in special din Europa si America de Nord, astazi insa grupeaza 240 de membri din 126 de tari din întreaga lume, insumand 84% din participantii la traficul aerian international de linie.

Sediul central este la Montreal, Canada. In cei peste 75 ani de activitate, IATA a creat cadrul unei colaborari intre companiile aeriene, in scopul incurajarii unui transport aerian sigur, economic si regulat si, in acelasi timp, a stabilit relatii de colaborare cu alte organizații și asociații regionale si internationale.

In ceea ce priveste beneficiile partilor implicate, pentru consumatori, IATA simplifică procesele de călătorie, in paralel cu menținerea costurilor la un nivel scăzut, acționând ca un intermediar între companiile aeriene și pasageri, datorită neutralității standardelor de servicii aplicate și a sistemelor financiare centralizate.

In ceea ce privește aportul guvernelor, IATA se străduiește să se asigure că acestea sunt corect informate asupra complexității industriei aviatice pentru a putea asigura decizii și soluții benefice pe termen lung.

Misiune

Viziune

Valori

S olutii profesioniste pentru calatorii reusite
O rientare catre nevoile turistilor
B eneficii maximizate cu minimizarea costurilor
I nteresul turistului primeaza
S iguranta si seriozitate

Principalul motiv al infiintarii, existentei durabile si bunei functionari este pasiunea :  oameni entuziasmati, plini de energie, comunicativi, capabili sa va inspire si sa va insufle dorinta de a calatori;

Va urma…

Articolul anterior

Mit si Adevar – top 9 beneficii reale

Diana Lazar – 20 de ani de turism

Articolul urmator