IATA – International Air Transport Association

IATA

Avand drept misiune a reprezenta, a servi si a conduce industria companiilor aeriene, acreditarea IATA reprezinta sigiliul de aprobare universal recunoscut.

În cei 75 de ani de activitate, IATA a creat cadrul unei colaborari între companiile aeriene, în scopul încurajãrii unui transport aerian sigur, economic și regulat și, în acelasi timp, a stabilit relații de colaborare cu alte organizații și asociații regionale și internaționale.

Urmarind si respectand dinamica industriei, intr-o permanenta expansiune, IATA gestioneaza acum peste 95 % din traficul aerian planificat din lume.

Certificarea IATA constituie accesul printr-un acord unic al agentiei de turism la emiterea biletelor  pentru toate cele peste 270 de companiile aeriene membre din 140 de tari.

In calitate de agentie membra IATA, beneficiul major il constituie credibilitatea si recunoasterea apartenentei in randul principalilor jucatori din industrie.

Misiune

Viziune

Valori

S olutii profesioniste pentru calatorii reusite
O rientare catre nevoile turistilor
B eneficii maximizate cu minimizarea costurilor
I nteresul turistului primeaza
S iguranta si seriozitate

Principalul motiv al infiintarii, existentei durabile si bunei functionari este pasiunea :  oameni entuziasmati, plini de energie, comunicativi, capabili sa va inspire si sa va insufle dorinta de a calatori;

Va urma…

Articolul anterior

Mit si Adevar