BILETE AVION

Bilete avion - SOBIS TURISM este partenerul perfect pentru călatorii corporate ... dar nu numai!

Așa că lasă totul în seama noastră – până la cele mai mici detalii!

Atunci când apelați la noi pentru bilete avion, apelați de fapt la experiența, cunoștințele și priceperea noastră legate de călătoriile aeriene corporate: de la asistență și informații concrete și la obiect, până la briefing-uri complete, și de la alegerea celui mai bun raport calitate-preț până la detaliile privitoare la confortul călătoriei, serviciile adiționale și destinație.

Nivelul nostru de expertiză, dezvoltat de-a lungul anilor, ne permite să identificăm cu succes pentru dumneavoastră și afacerea dumneavoastră cele mai bune soluții și răspunsuri la nevoile și cerințele pe care le aveți, fie că este vorba de tipul călătoriei, buget, condiții ori preferințe.

Agenția noastră este flexibilă, adaptată la fiecare client în parte și pregătită să facă față oricărei provocări.

Printre clienții noștri corporate se numără companii din industriile auto, IT și servicii, dar și autorități publice: delegații oficiale, angajați guvernamentali sau diplomați.

Gama noastră de servicii include, pe lângă ofertare, ticketing (cautare, rezervare si emitere bilete avion) și asistență, multiple opțiuni care faciliteză o călătorie sigură, confortabilă și pusă la punct.

Aici ne referim la: închirierea de aeronave, recomandări și parteneriate cu hoteluri de top din aeroporturi sau orașele învecinate, servicii de handling bagaje voluminoase sau sensibile, transferuri (de linie sau private), rent-a-car etc., toate în cele mai avantajoase condiții.

Pentru ca scopul nostru, asemenea scopului dumneavoastra, este ca orice calatorie sa fie exact ceea ce va doriti – pana in cel mai mic detaliu.

Călătoria cu avionul

Da, noi știm aproape toate locurile din principalele linii aeriene și am putea să vă spunem, cu o probabilitate mare, pe ce scaun ați putea să vă simțiți cel mai bine în cursul călătoriei.

Deci, dacă doriți să rezervați la noi un zbor cu avionul, să nu fiți surprinși dacă ne interesăm de de greutate, dimensiune, marimea la picior sau chiar fobiile dumneavoastră.

Un agent bun de ticketing vă poate fi de real ajutor!

În cazul în care o călătorie cu avionul este pasiunea dvs. sau dacă aceasta este doar modalitatea propice de a ajunge la destinație – un profesionist SOBIS TURISM vă va consilia foarte bine!

Conexiunile complexe și rutele complicate sunt de peste 22 de ani activitatea noastră de zi cu zi. Pe lângă acestea, dispunem de o experiență vastă în ticketing și produse internaționale Air Pass. Și, deoarece în cazul fiecărui zbor veți avea timpi de așteptare, vă putem oferi detalii despre majoritatea lounge-urilor din aeroporturi.

Agentia SOBIS TURISM este acreditata IATA si are dreptul sa emita bilete de avion inca din anul 2007.

O astfel de acreditare este extrem de importanta dar si destul de dificil de obtinut. 

Aceasta acreditare IATA nu iti permite doar sa emiti in sisteme profesionale bilete avion ci certifica si un anumit standard de performanta si o anumita credibilitate !

Bilete avion

Solicita oferta bilete avion

Diana

Consultant SOBIS

  Orasul de plecare

  Bagaj de cala
  5 sfaturi pentru a alege cel mai bun consultant de ticketing

  În organizarea unui eveniment, fie că este vorba de un concert, un festival sau o conferință, unul dintre aspectele cheie este gestionarea biletelor.

  Acest lucru poate fi o sarcină dificilă și consumatoare de timp, de aceea mulți organizatori apelează la serviciile unui consultant de ticketing.

  Un consultant de ticketing este un expert în domeniul vânzării și gestionării biletelor pentruÎn organizarea unui eveniment, fie că este vorba de un concert, un festival sau o conferință, unul dintre aspectele cheie este gestionarea biletelor. evenimente și poate oferi sfaturi și soluții personalizate pentru a asigura succesul evenimentului tău.

  1. Caută experiență și expertiză
  Primul lucru pe care trebuie să îl cauți într-un consultant de ticketing este experiența și expertiza sa în domeniu. Un consultant cu o vastă experiență în gestionarea biletelor pentru evenimente va avea cunoștințe și abilități solide pentru a face față oricăror provocări care pot apărea în timpul procesului de vânzare a biletelor. De asemenea, este important să verifici dacă consultantul are cunoștințe despre industria ta specifică și dacă a lucrat cu evenimente similare în trecut. Acest lucru îi va permite să înțeleagă mai bine nevoile tale și să ofere soluții personalizate.

  2. Verifică portofoliul și recomandările
  O altă modalitate de a alege cel mai bun consultant de ticketing este să verifici portofoliul său și recomandările de la clienți anteriori. Acest lucru îți va oferi o perspectivă asupra calității serviciilor oferite și a rezultatelor obținute. De asemenea, poți să îi ceri consultantului să îți ofere exemple de proiecte similare pe care le-a gestionat și să discuți cu clienții săi anteriori pentru a afla mai multe despre experiența lor de lucru cu el.

  3. Asigură-te că are o platformă de ticketing eficientă
  Un consultant de ticketing bun trebuie să aibă o platformă de ticketing eficientă și ușor de utilizat. Aceasta ar trebui să ofere opțiuni de plată variate, să permită gestionarea eficientă a biletelor și să ofere rapoarte detaliate despre vânzările de bilete. De asemenea, platforma ar trebui să fie compatibilă cu dispozitivele mobile, deoarece mulți oameni cumpără bilete de pe telefoanele lor. Asigură-te că consultantul are o platformă de ticketing modernă și actualizată pentru a asigura o experiență plăcută pentru clienții tăi.

  4. Verifică serviciile suplimentare oferite
  Un consultant de ticketing bun nu ar trebui să se limiteze doar la vânzarea biletelor. El ar trebui să ofere și servicii suplimentare, cum ar fi gestionarea listelor de invitați, scanarea biletelor la intrare și asistență în timpul evenimentului. Aceste servicii suplimentare pot face diferența în succesul evenimentului tău și pot ușura munca ta ca organizator.

  5. Comunicare și colaborare eficientă
  Un consultant de ticketing bun trebuie să fie un bun comunicator și să poată colabora eficient cu tine și cu echipa ta. Este important să alegi un consultant care să fie deschis la sugestii și să poată oferi soluții personalizate în funcție de nevoile tale. De asemenea, asigură-te că consultantul este disponibil pentru a răspunde la întrebările și nelămuririle tale în timp util.

  În concluzie, alegerea unui consultant de ticketing bun poate face diferența în succesul evenimentului tău.