Relaxare la Poarta Raiului – HOTELUL SF. PETRU

Itinerar

1
La Iezerul Sureanu cu bicicleta
Bicicletele noastre va stau la dispozitie pentru o incursiune spre unul din cele mai frumoase lacuri glaciare din tara noastra - Iezerul Mare. Veti parcurge cca. 9 km pe un drum forestier destul de bun (grad mic de dificultate) iar de la Cabana Sureanu veti continua drumul pe poteca marcata cca. 10-15 min pana la lac. Odata ajunsi veti constata ca a meritat din plin efortul iar amatorii de fotografii vor fi extrem de incantati.
2
Relaxare profunda
Dupa o zi incarcata de efort fizic (moderat) dar si de aer curat si dupa o mancare buna, va asteapta o dupa amiaza de relaxare. Piscina, jacuzii exterior sau chiar o sedere la soare in iarba proaspat cosita de langa hotel - sunt ingredientele perfecte pentru a uita de tot stresul cotidian.
3
Drumetie si picnic la Castrul Roman
In aceasta a doua zi va propunem o drumetie (grad redus de dificultate) catre "Saua" Vf. lui Patru. Este o distanta de 7-8 km ce se parcurge destul de usor, pe un drum marcat (partial drum forestier - apoi poteca). La destinatie veti vedea urmele unui castru roman de etapa, construit de trupele romane ce au atacat Sarmisegetusa. Fiind vorba de o drumetie de 2-3 ore; odata ajunsi la destinatie va propunem un picnic cu produsele/bautura puse la dispozitie de hotel. Suntem convinsi ca merita efortul (nu prea mare ...) iar contul dvs. de Facebook abia asteapta sa fie incarcat cu fotografii de poveste.
4
Drumetie la stana
In imediata apropiere a hotelului, la cca. 1 ora de mers se afla o stana unde veti putea savura traditionalul bulz de branza dar si o tocana de miel savuroasa. Suntem convinsi ca poate fi o experienta indedita, atat pentru adulti cat si pentru copii (mai ales pentru cei de la oras ...)

Observatii

Relaxare la Poarta Raiului

Cu totii traversam o perioada ciudata; perioada marcata in principal de stres, griji si nelinistiti de tot felul. Cu totii ne dorim, ca macar pentru scurta vreme sa uitam de toate acestea, cautand aceasta scapare in mici iesiri din viata cotidiana. Prin urmare … va propunem o relaxare la “Poarta Raiului”

  • daca doresti sa gasesti refugiul perfect pentru tine si familia ta
  • daca vrei sa te eliberezi de stresul si grijile acumulate in ultima perioada
  • daca doresti sa te deconectezi de la rutina cotidiana,
  • daca doresti un hotel cochet, frumos, cu servicii bune si verificate, la o distanta acceptabila de condus …

… in acest caz Hotelul Sf. Petru este alegerea potrivita,

Hotelul Sf Petru se afla intr-o mirifica poiana din zona muntilor Sureanu, numita sugestiv  “poarta Raiului” (judetul Alba) si imbina rusticul si modernul intr-un decor de basm, cu peisaje pitoresti, cu aer curat, confort exclusiv, camere si aparatamente spațioase, preparate gastronomice deosebite asigurand totodata deplina relaxare.

SE ACCEPTA VOUCHERE DE VACANTA !

Observatie:

Important de stiut este faptul ca ultimii 17 km pentru accesul la Hotel Sf. Petru se parcurg pe un drum neasfaltat/forestier (incepand de la Barajul Oasa). De asemenea, singura retea de telefonie mobila disponibila este Vodafone. Pentru celelalte retele, in incinta hotelului, accesul gratuit la Wi-Fi va reprezenta totusi o posibilitate de a comunica.

Tarif Adulti

Tarif pentru 2 persoane

2150 lei/pachet - 3 nopti

Supliment camera tripla:

885 lei - 3 nopti

Reduceri copii

Gratuitati

copiii pana la varsta de 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar

Ce include

Ce nu include

3 nopti cazare

micul dejun (se serveste in restaurantul/terasa complexului)

fisa cont de 600 lei pentru servirea mesei in restaurantul complexului

picnic cu butelie de vin inclusa

biciclete

jacuzzi

teren de tenis (fara echipament)

acces la piscina

loc de joaca pentru copii

alte servicii neincluse in oferta

Termene de plata/penalizari anulare

De regula, incepand cu momentul rezervarii, penalizarea este 100%.

Insa, in functie de perioada dorita, putem stabili si alte conditii, termene de plata, penalitati

Solicita oferta
    Galerie