VACANTE

Vacanța nu este un loc sau o perioadă de timp anume. Vacanța este un sentiment.

Vacanță, concediu, ”evadare”, ieșire din rutină… Oricum i-am spune, simbolizează un singur lucru: o vacanță este un cadou pe care ni-l facem noi înșine, nouă. Este modul nostru de a ne răsplăti pentru o muncă depusă, pentru efortul susținut, pentru stres, pentru angajamente îndeplinite, și pentru câte și mai câte. Este modul ideal de a petrece timp de calitate cu cei dragi, de a explora, de a cunoaște noi civilizații, de a ne relaxa și de a învăța lucruri neștiute. De aceea, o vacanță este un sentiment. Pentru felul în care ne face să ne simțim: liberi, încrezători, liniștiți.

Cum să nu fie acest lucru scopul principal pe care îl urmărim la Sobis Turism? Exact acesta este! Ne bucurăm de fiecare dată când oferim clienților noștri acest sentiment, sub formă de ”vacanță”. Ne bucurăm când știm exact unde le recomandăm să meargă – pentru că sunt locuri testate de noi și de alți clienți ai noștri. Ne bucurăm când le oferim cele mai bune prețuri, în cele mai bune condiții și cu cele mai multe facilități. Ne bucurăm când ne mulțumesc, ulterior, pentru asta!

Și ne bucurăm când zâmbetul din pozele lor de vacanță ne confirmă că ne-am făcut treaba perfect!

Pentru noi, fiecare zi alături de clienți și de vacanțele lor, este propria noastră vacanță.

Vino la Sobis Turism și haide să alegem împreună un loc ce ți se potrivește! Ne vom ocupa noi mai departe, de tot. Tu pregătește-ți sufletul pentru sentimente frumoase.

CROAZIERE

1 sejur multe destinatii, hotel de lux pe mare

TURCIA

servicii excelente, all inclusive de poveste, lux

EGIPT

scufundari, corali, soare, safari, plaja si voie buna

GRECIA

traditii, experiente indite - in Grecia devi grec