BILETE AVION

SOBIS TURISM este partenerul perfect pentru călatorii corporate!

Așa că lasă totul în seama noastră – până la cele mai mici detalii!

Atunci când apelați la noi, apelați de fapt la experiența, cunoștințele și priceperea noastră legate de călătoriile aeriene corporate: de la asistență și informații concrete și la obiect, până la briefing-uri complete, și de la alegerea celui mai bun raport calitate-preț până la detaliile privitoare la confortul călătoriei, serviciile adiționale și destinație.

Nivelul nostru de expertiză, dezvoltat de-a lungul anilor, ne permite să identificăm cu succes pentru Dumneavoastră și afacerea Dumneavoastră cele mai bune soluții și răspunsuri la nevoile și cerințele pe care le aveți, fie că este vorba de tipul călătoriei, buget, condiții ori preferințe. Agenția noastră este flexibilă, adaptată la fiecare client în parte și pregătită să facă față oricărei provocări.

Printre clienții noștri corporate se numără companii din industriile auto, IT și servicii, dar și autorități publice: delegații oficiale, angajați guvernamentali sau diplomați.

Gama noastră de servicii include, pe lângă ofertare, ticketing și asistență, multiple opțiuni care faciliteză o călătorie sigură, confortabilă și pusă la punct. Iar aici ne referim la: închirierea de aeronave, recomandări și parteneriate cu hoteluri de top din aeroporturi sau orașele învecinate, servicii de handling bagaje voluminoase sau sensibile, transferuri (de linie sau private), rent-a-car etc., toate în cele mai avantajoase condiții.

Pentru că scopul nostru, asemenea scopului Dumneavoastră, este ca orice călătorie să fie exact ceea ce vă doriți – până în cel mai mic detaliu.

Călătoria cu avionul

Da, noi știm aproape toate locurile din principalele linii aeriene și am putea să vă spunem, cu o probabilitate mare, pe ce scaun ați putea să vă simțiți cel mai bine în cursul călătoriei.

Deci, dacă doriți să rezervați la noi un zbor cu avionul, să nu fiți surprinși dacă ne interesăm de de greutate, dimensiune, marimea la picior sau chiar fobiile Dumneavoastră.

Un agent bun de ticketing vă poate fi de real ajutor!

În cazul în care o călătorie cu avionul este pasiunea Dvs. sau dacă aceasta este doar modalitatea propice de a ajunge la destinație – un profesionist SOBIS TURISM vă va consilia foarte bine!

Conexiunile complexe și rutele complicate sunt de peste 22 de ani activitatea noastră de zi cu zi. Pe lângă acestea, dispunem de o experiență vastă în ticketing și produse internaționale Air Pass. Și, deoarece în cazul fiecărui zbor veți avea timpi de așteptare, vă putem oferi detalii despre majoritatea lounge-urilor din aeroporturi.

Solicita oferta

Diana

Consultant SOBIS

    Orasul de plecare

    Bagaj de cala