Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Agentia SOBIS TURISM

Politica de confidentialitate – Agentia SOBIS TURISM este incantata de interesul dvs. pentru produsele și serviciile oferite și doreste să ofere cateva aspecte importante despre modul in care gestioneaza și protejeaza datele cu caracter personal.

Transilvania Holiday Travels SRL („Agentia SOBIS TURISM”) se angajeaza pe deplin sa protejeze confidentialitatea datelor cu caracter personal ale clienților, partenerilor si furnizorilor noștri.

Aceasta politica de confidențialitate este menită să vă ajute să ințelegeți ce informații colectăm, de ce le colectăm și cum puteți actualiza, gestiona, exporta și șterge informațiile dumneavoastră. De asemenea, politica conține măsurile de securitate pe care Agentia SOBIS TURISM le ia pentru a proteja astfel de date și drepturile dumneavoastră în legătură cu acestea.

Prin „sobisturism.ro” înțelegem orice pagina web (website, landing page, subdomeniu etc.) deținuta, administrate sau aflata sub umbrela Agentiei SOBIS TURISM. Prin utilizarea acestui website, dar si prin contactarea noastra direct, sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și transferul datelor dumneavoastră, așa cum sunt descrise in această politica.

Va rugam sa consultați aceasta secțiune în mod regulat, deoarece politica poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei politici vor fi notificate. În completarea acestei politici, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile și Politica de cookie-uri; parti componente din politica de confidentialitate

Informațiile colectate pe platforma noastră intră sub domeniul de aplicare al Regulamentului general privind protecția datelor 2016/679 (Regulamentul (UE) 2016/679), cunoscut și sub denumirea de GDPR și al Directivei privind confidențialitatea și comunicările electronice (2002/58/CE).

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare despre modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale, ne puteți contacta prin una din agențiile Sobis Turism sau ne puteți trimite un e-mail la offcie@turism.sobis.ro

CINE SUNTEM NOI

Agentia SOBIS TURISM este una dintre cele mai cunoscute companii de turism din Sibiu și, probabil, cel mai de încredere brand de turism din localitate. Nu suntem o agentie de turism mare insa ne laudam cu produse de calitate, cu o clientele ce sties a aprecieze un consultant si specialist bun si nu in ultimul rand ne laudam cu o vechime si totodata experienta de peste 25 ani in acest domeniu

Informații despre Agentia SOBIS TURISM

Adresă: Str. Calea Dumbravii nr. 101, Sibiu, Jud. Sibiu

Date de înregistrare: înmatriculată în Registrul Comerţului sub nr. J32/1000/1992, cod unic de înregistrare RO794572

Date de contact: office@sobisturism.ro| sobisturism.ro

Politica de confidentialitate este und extrem de stricta

UTILIZAREA PLATFORMEI NOASTRE

Utilizam un server al unui tert, pentru a gazdui site-ul nostru web, numit On Laptop SRL. Serverul nostru de site web înregistrează automat adresa IP pe care o utilizați pentru a accesa site-ul nostru web, precum și alte informații despre vizita dvs., cum ar fi paginile accesate, informatiile solicitate, data si ora solicitarii, sursa accesului la site-ul nostru (de exemplu, site-ul web sau URL-ul (link-ul) care s-a referit la site-ul nostru) și versiunea browserului, sistemului de operare.

Furnizorul nostru colectează si stochează log-urile serverului pentru a asigura securitatea rețelei IT. Aceasta include analizarea fișierelor log-urilor pentru a ajuta la identificarea și prevenirea accesului neautorizat la reteaua noastra, distribuirea de coduri rău intenționate, previzionarea atacurilor DDOS și altor atacuri cibernetice, prin detectarea unor activități neobisnuite sau suspecte.

Dacă nu investigăm o activitate criminală suspectă sau potențială, nu vom face și nici nu vom permite furnizorului nostru să facă orice încercare de a vă identifica pe baza informațiilor colectate prin log-urile serverului.

Accesand sau utilizând orice parte/functie a website-ului nostru, acceptati si sa respectati termenii, condițiile și politicile mentionate și/sau disponibile prin hyperlink și admiteți că aveți vârsta legală minimă în conformitate cu legislația națională aplicabilă. Dacă nu acceptați termenii, condițiile și politicile stabilite în această documentație, atunci nu ar trebui să continuați să utilizați website-ul nostru.

DE UNDE COLECTĂM DATE DESPRE DVS.

În general, datele personale pe care le colectăm sunt furnizate de dvs. prin e-mail, prin intermediul sobsiturism.ro (prin procesarea rezervărilor, adăugarea unei recenzii etc.), a rețelelor de social media, sau în timpul întâlnirilor pe care le putem avea cu dvs.

Când avem un proces de recrutare activ, vom colecta date despre dvs. din platformele online specializate (eJobs, LinkedIn etc.) sau din CV-urile pe care ni le trimiteți direct, sau prin intermediul proiectelor de recrutare deschise în platformele online specializate.

De asemenea, atunci când interacționați cu noi pe rețelele de socializare (adică like, share, comentarii, recenzii etc.), vom avea în mod inevitabil acces la informații despre dvs., în special date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media.

CUM UTILIZĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Vă rugăm găsiți mai jos, scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale, persoanele care au acces la datele dvs., precum și modul în care le stocăm.

 1 Prelucrăm date despre dvs. atunci când interacționați cu noi folosind detaliile de contact disponibile pe website-ul nostru, formularul de contact sau conturile noastre de social media Când interacționați cu noi folosind datele de contact disponibile pe sobisturism.ro, formularul de contact, sau interacționați cu noi prin intermediul funcțiilor de messenger ale rețelelor de socializare (ex. feedback, sesizări, solicitări informații etc.).

Vom folosi datele dvs. de contact și datele pe care ni le comunicați pentru a vă oferi informații și oferte cu privire la serviciile și produsele noastre, pentru a soluționa situația semnalată, pentru a evalua gradul de satisfacție al clienților noștri și pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile pe care le oferim.

Date personale Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, Internet Protocol (IP), cookie ID, date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media și orice alte date pe care ni le trimiteți voluntar.

Legalitatea prelucrării

● Prelucrăm datele dvs. pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (UE) 2016/679)

● În urmărirea interesului nostru legitim pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679).

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și găzduire web), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

● Furnizorul de e-mail: Microsoft – Office 365

● Platforme de social media: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele Vom stoca datele dvs. în baza noastră de date de comunicații timp de maximum 12 luni de la ultima interacțiune. Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

● Datele înregistrate prin intermediul sobisturism.ro vor fi stocate pe serverele furnizorilor de găzduire web, care asigură stocarea datelor.

● Datele transmise pe email vor fi stocare pe serverele Microsoft – Office 365 din Austria.

● Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

● Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe serverele noastre securizate, locale și în cloud.

2. Prelucrăm date despre dvs. atunci când interacționați cu noi folosind formularele de contact din cadrul Panoului de control GDPR și când ne trimiteți o cerere de acces la date.

Când interacționați cu noi folosind formularele de contact din Panoul de control GDPR vom folosi datele dvs. de contact și datele pe care ni le comunicați în decursul comunicării cu dvs. pentru a vă soluționa cererea de abonare, actualizare date, verificare date sau dorința de a fi uitat.

Pentru a vă exercita drepturile legale oferite de GDPR, mai întâi trebuie să vă identificăm și să vă prelucrăm datele.

Date personale Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa, data nașterii, relația cu persoana vizată în cazul în care cererea este completată în numele altei persoane, alte informații pe care ni le trimiteți voluntar.

Legalitatea prelucrării

● Prelucrăm datele dvs. pentru a ne respecta obligațiile legale impuse de GDPR (Art. 6/1/c din Regulamentul (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și găzduire web), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

● Furnizorul de e-mail: Microsoft – Office 365

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare. Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele Vom stoca datele dvs. în baza noastră de date de comunicații timp de maximum 12 luni de la ultima interacțiune.

Unde sunt stocate datele

● Datele înregistrate prin intermediul sobisturism.ro vor fi stocate pe serverele furnizorilor de găzduire web, care asigură stocarea datelor.

● Datele transmise pe email vor fi stocare pe serverele Microsoft – Office 365 din Austria.

● Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe serverele noastre securizate, locale și în cloud.

3. Prelucram date despre dvs. atunci când reacționați la conținutul prezent pe rețelele de socializare sau când distribuiți informații de pe site

Ne puteți găsi pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube. Ori de câte ori interacționați cu noi prin conturile noastre de socializare (de exemplu, comentarii, aprecieri, recenzii, distribuiri etc.) vom avea acces la datele dvs. disponibile public pe profilul dvs.

Date personale Numele, fotografia, orice informație accesibilă publicului din profilul dvs. de social media, sau comunicate voluntar de dvs.

Legalitatea prelucrării

● Prelucrăm datele dvs. personale pentru a răspunde solicitării dvs. înainte de a încheia un contract (Art. 6/1/b din Regulamentul (UE) 2016/679),

● Urmărind interesul nostru legitim (Art. 6/1/f din Regulamentul (UE) 2016/679) de a răspunde la orice întrebare, sugestie sau reclamație pe care le puteți trimite și de a îmbunătăți serviciile noastre și experiența pe care o oferim clienților noștri.

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și găzduire web), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

● Platforme de social media: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele Datele partajate cu platformele de socializare vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici.

Unde sunt stocate datele

● Datele partajate cu platformele de socializare vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici, situate în Uniunea Europeană sau în SUA.

● Datele pe care le descărcăm local vor fi stocate pe serverele noastre securizate, locale și cloud.

4. Prelucrăm datele dvs. pentru comunicările comerciale și de marketing

Vă putem trimite informații despre serviciile pe care le oferim dacă ați solicitat aceste informații (de exemplu, prin abonarea la newsletter) sau dacă sunteți deja clientul nostru, iar aceste informații vă pot interesa în mod special.

Date personale Numele, prenumele, adresa de e-mail, telefon

Legalitatea prelucrării

●Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (UE) 2016/679)

● Prelucrăm datele în baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a al Regulamentului (UE) 2016/679), pentru comunicări de marketing

● Vom prelucra datele în interes legitim dacă sunteți deja clientul nostru și considerăm că informațiile ar putea fi de mare interes pentru dvs. (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și găzduire web), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

● Furnizorul serviciului de newsletter: Active Soft

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. .

Cât timp vom stoca datele

● În cazul abonării la newsletter, prelucrarea datelor va continua până când dvs. veți solicita dezabonarea

● În cazul prelucrării efectuate în interes legitim, atunci când sunteți deja clientul nostru, vom prelucra datele dvs. pe durata executării contractului și vom continua să procedăm astfel încă 3 ani după rezilierea contractului

● Comunicările comerciale (ex cereri de oferte, oferte, negocieri etc) care nu s-au finalizat cu încheierea unui contract vor fi păstrate timp de 12 luni de la data ultimei interacțiuni

Unde sunt stocate datele

● Datele înregistrate prin intermediul sobsiturism.ro vor fi stocate pe serverele furnizorilor de găzduire web, care asigură stocarea datelor.

● Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

Important:

În cazul în care veți dori să nu mai primiți newslettere sau materiale informative de la Agentia Sobis Turism, vă puteți exercita dreptul de a obiecta utilizării sau procesării datelor dvs.:

● făcând clic pe linkul de dezabonare conținut în partea de jos a oricărui e-mail de marketing pe care vi-l trimitem și urmărind instrucțiunile care apar în browser-ul dvs.;

● trimițând un mesaj SMS care conține numai cuvântul “DEZABONARE” ca răspuns la orice comunicare de marketing pe care o trimitem prin mesaj text sau prin accesarea link-ului indicat în mesajul SMS primit;

● trimițând un e-mail către office@turism.sobis.ro, solicitându-ne sa nu mai trimitem comunicări de marketing sau prin includerea cuvintelor “DEZABONARE” ;

● prin completarea formularului din Panoul de control GDPR.

5. Colectăm informații despre dvs. atunci când vă deschideți cont pe platforma sobisturism.ro Folosim aceste informații pentru a vă facilita accesul la produsele din platforma sobisturism.ro.

Din contul dvs. veți putea urmări rezervările făcute, wishlistul, punctele de fidelitate și veți putea modifica ușor datele contului.

Date cu caracter personal Nume, e-mail, parola, IP, ID utilizator

Legalitatea prelucrării Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim, respectiv în scopul de a va facilita accesul la produsele din platforma online și la funcțiile asociate contului dvs., cum ar fi: urmărirea rezervărilor făcute, a punctelor de fidelitate (art. 6/1 / f GDPR).

Cu cine putem împărtăși
datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și găzduire web), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru
site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare. Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele Datele înregistrate în contul dumneavoastra din platforma www.paralela45.ro vor rămâne accesibile până când dvs. veți decide să vă închideți contul sau timp de 3 ani de la ultima autentificare în cont

Unde sunt stocate datele

● Datele înregistrate prin intermediul Paralela45.ro vor fi stocate pe serverele furnizorilor de găzduire web, care asigură stocarea datelor.

● Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe serverele noastre securizate, locale și în cloud.

6. Prelucrăm datele dvs. atunci plasați o rezervare pe sobisturism.ro

Folosim aceste informații despre dvs. pentru toate activitățile referitoare la procesarea, modificarea și anularea (dacă este necesară) rezervărilor din cadrul sobisturism.ro, cu sau fără înregistrarea unui cont pe platformă.

Date cu caracter personal Nume, prenume, data nașterii, datele celorlalți turiști pentru care se efectuează rezervarea, inclusiv datele minorilor – dacă este cazul, e-mail, telefon, adresă de facturare

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dumneavoastră pentru încheierea și executarea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (EU) 2016/679).

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și găzduire web), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

● Procesatori de plăți terți: EuPlatesc, Netopia Mobil Pay

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare. Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

● Datele înregistrate în contul dumneavoastra din platforma www.sobisturism.ro vor rămâne accesibile până când dvs. veți decide să vă închideți contul

● Datele înregistrate în momentul efectuării unei rezervări fără a avea un cont înregistrat în platformă, vor fi păstrate pentru maxim 5 ani de la momentul închiderii rezervării

● Datele înscrise în documentele financiar-contabile (ex. facturi, plăți efectuate cu cardul, plăți ramburs etc.) vor fi păstrate în arhivă timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a Ordinului 2634/2015.

Unde sunt stocate datele

● Datele înregistrate prin intermediul sobisturism.ro vor fi stocate pe serverele furnizorilor de găzduire web, care asigură stocarea datelor.

● Datele partajate cu alte platformele (EuPlatesc, Netopia) vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici, situate în Uniunea Europeană

● Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

7. Colectăm informații despre dvs. atunci când plasați o rezervare telefonic sau fizic în agentia Sobis Turism

Folosim aceste informații despre dvs. pentru toate activitățile legate de procesarea, modificarea și anularea (dacă este necesară) rezervărilor plasate telefonic sau fizic în agentia Sobis Turism.

Date cu caracter personal Nume, prenume, data nașterii, datele celorlalți turiști pentru care se efectuează rezervarea, inclusiv datele minorilor – dacă este cazul, e-mail, telefon, adresă de facturare

Legalitatea prelucrării Prelucrăm datele dumneavoastră pentru încheierea și executarea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (EU) 2016/679).

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și găzduire web), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

● Procesatori de plăți terți: EuPlatesc, Netopia Mobil Pay

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare. Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

● Datele înregistrate în momentul efectuării unei rezervări telefonice sau fizice vor fi păstrate pentru maxim 5 ani de la momentul finalizării rezervării.

● Datele înscrise în documentele financiar-contabile (ex. facturi, plăți efectuate cu cardul, plăți ramburs etc.) vor fi păstrate în arhivă timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a Ordinului 2634/2015.

Unde sunt stocate datele

Datele înregistrate prin intermediul sobisturism.ro vor fi stocate pe serverele furnizorilor de găzduire web, care asigură stocarea datelor.

● Datele partajate cu alte platformele vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici, situate în Uniunea Europeană

● Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

8. Prelucrăm datele dvs. când publicați un testimonial referitor la o excursie organizată

De câte ori veți dori să împărtășiți opinia dvs referitoare la o excursie organizată, vom prelucra datele dvs. personale.

Date cu caracter personal

Date pe care dumneavoastră le-ați publicat în mod voluntar: titlu recenzie, nume complet, email, țara și orașul vizitat, opinia dvs

Legalitatea prelucrării Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim, respectiv în scopul de a vă oferi posibilitatea de vă exprima opinia cu privire la produsele și serviciile noastre (art. 6/1 / f GDPR).

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și găzduire web), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare. Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

● Datele vor ramane publice pe termen nedefinit.

Unde sunt stocate datele

● Datele înregistrate prin intermediul sobisturism.ro vor fi stocate pe serverele furnizorilor de găzduire web, care asigură stocarea datelor.

● Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

9. Prelucrăm datele dvs. pentru a vă facilita o navigare ușoară și plăcută pe sobisturism.ro

Când accesați site-ul nostru, colectăm date despre dvs. prin identificatori online (cookie-uri și IP), care sunt stocate în fișiere de jurnal.

Folosim aceste informații pentru a putea proiecta site-ul nostru astfel încât să ne adaptăm mai bine la nevoile utilizatorilor noștri.

De asemenea, este posibil să folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea eventualelor disfuncționalități ale serverelor noastre și pentru a gestiona site-ul nostru, păstrarea securității website-ului nostru și prevenirea fraudelor, autorizarea utilizării serviciilor disponibile pe website-ul nostru, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a colecta informații demografice generale

Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum puteți șterge cookie-urile și dezactiva urmărirea accesând Politica de utilizare a cookie-urilor disponibilă pe site-ul nostru.

Date personale Internet Protocol (IP), locația generală a computerului, dispozitivul (nivel de județ), istoricul de vizualizare a site-ului web, timestamp-ul, cerere / acțiune, tipul și versiunea browser-ului și a sistemului de operare

Alte informații care sunt generate în timp ce utilizați website-ul nostru, inclusiv despre când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați

Legalitatea prelucrării

● Folosim cookie-uri care fac ca navigarea dvs. pe site-ul nostru să fie una ușoară și plăcută, în interesul nostru legitim (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)

● Cookie-urile neesențiale nu sunt utilizate fără consimțământul dvs. (Art. 6 /1/a al Regulamentului (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și găzduire web), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

● Terți care plasează cookie-uri: Google, Hotjar, Facebook, AddThis

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Există cookie-uri de sesiune și cookie-uri persistente. Dacă cele de sesiune sunt șterse la închiderea browserului, cele persistente pot avea o durată de viață diferită, raportată la scopul pe care îl îndeplinesc.

Mai multe informații despre durata de utilizare a cookie-urilor pe care le utilizăm, puteți găsi în Politica de utilizare a cookie-urilor.

Unde sunt stocate datele

● Datele colectate prin intermediul cookie-urile proprii vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizat în România.

● Datele colectate prin intermediul terților care plasează cookie-uri, vor fi stocate pe serverele acestora, situate în Uniunea Europeană, în UK sau în SUA.

10. Prelucrăm date despre dvs. atunci când faceți o solicitare pentru a programa o discuție cu noi

Pentru a explora un parteneriat cu agentia Sobis Turism, puteți aranja un apel cu unul dintre angajații noștri, însă mai întâi vă vom cere să ne furnizați câteva informații despre dvs. și despre compania dvs.

Date personale Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, numele companiei pe care o reprezentați, funcția dvs.

Legalitatea prelucrării

● Vă prelucrăm datele pentru a răspunde la solicitarea dvs. înainte de a încheia un contract (Art. 6/1/b din Regulamentul (UE) 2016/679),

● Urmărind interesul nostru legitim de a răspunde la orice întrebări sau solicitări pe care ni le trimiteți pentru a îmbunătăți serviciile și experiența pe care le oferim clienților noștri (Art. 6/1/f din Regulamentul (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date), furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare. Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Vom stoca datele dvs. în baza noastră de date de comunicații timp de maximum 12 luni de la ultima interacțiune.

Unde sunt stocate datele

● Datele înregistrate prin intermediul website-ului nostru vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, situate în România.

● Datele transmise pe email vor fi stocare pe serverele Microsoft – Office 365 din Austria.

● Datele pe care le descărcăm local vor fi stocate pe serverele noastre securizate, locale și cloud.

SUNT DATELE COLECTATE ȘI PRELUCRATE DE CĂTRE AGENTIA SOBIS TURISM ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ?

Agentia Sobis Turism acordă o atenție sporită protejării datelor dumneavoastră și aplică măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura protecția datelor cu caracter personal, in conformitate cu Politica de Confidentialitate

Acestea sunt prelucrate, corespunzătoare pentru riscuri și categorii de date protejate, în special, protejează datele împotriva partajării lor persoanelor neautorizate, a preluării lor de o persoană neautorizată, a prelucrării lor cu încălcarea legilor aplicabile precum și împotriva schimbării, pierderii, deteriorării sau distrugerii datelor.

Cu toate acestea, amintiți-vă însă că, din păcate, nici o transmisie de date nu este garantată 100% sigură.

În cazul în care suspectați încălcarea din Politica de Confidentialitate a datelor dvs., vă rugăm să ne contactați imediat la adresa: office@turism.sobis.ro.

Important: După finalizarea perioadei de păstrare a datelor, datele dvs. vor fi șterse.

În cazul în care vom considera că aceste date ne-ar putea ajuta în îmbunătățirea calității produselor sau serviciilor vom continua utilizarea acestor date doar după anonimizarea ireversibilă a acestor date.

LINK-URI CĂTRE ALTE SITE-URI WEB

sobisturism.ro poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de Agentia Sobis Turism.

Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale altor site-uri web sau terțe părți.

Vă încurajăm să fiți conștienți când părăsiți site-ul nostru și să citiți Politica de Confidentialitate ale fiecărui site web care poate colecta informații personale.

PRELUCRAREA DATELOR PERSOANELOR MINORE

Prelucrăm date ale persoanelor cu vârsta sub 18 ani, doar cu acordul reprezentantului legal, pentru desfășurarea în condiții optime a serviciilor contractate de către reprezentanții legali ai minorilor.

Este posibil să primim informații referitoare la persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani prin fraudarea sau înșelăciunea unui terț.

Dacă suntem înștiințați despre acest lucru, de îndată ce vom verifica informațiile, atunci când legea cere acest lucru, vom obține imediat consimțământul reprezentantului legal pentru a utiliza aceste informații sau, dacă nu putem obține acest consimțământ, vom șterge informațiile de pe serverele noastre.

Dacă doriți sa ne anunțați de primirea de informații despre persoane cu vârsta sub 18 ani, in concordanta cu Politica de Confidentialitate vă rugăm să faceți acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa office@sobisturism.ro.

TRANSFERURI INTERNAȚIONALE DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Utilizăm o serie de terți pentru a ne furniza servicii care sunt necesare pentru a ne derula afacerea sau pentru a ne ajuta să ne desfășurăm afacerea și care procesează informațiile dvs. pentru noi în numele nostru (in concordanta cu Politica de Confidentialitate), respectiv:

● Furnizorii de servicii de telefonie

● Furnizori de servicii de e-mail

● Furnizorii de servicii IT

● Dezvoltatori de site-uri web

● Furnizorul (furnizorii) de servicii de gazduire web

● Furnizorii de servicii de marketing

● Furnizor de servicii de e-mail marketing
Acești parteneri își desfășoară activitatea atât în, cât și în afara Spațiului Economic European („SEE”).

Lista partenerilor internaționali cu care partajăm date:

● Terți care plasează cookie-uri: Google, Facebook, Hotjar, AddThis

● Platformele online: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Datele cu caracter personal pot fi stocate și prelucrate în orice țară în care angajăm furnizori de servicii.

Putem transfera datele cu caracter personal pe care le păstrăm despre dvs. către destinatari din alte țări decât țara în care datele personale au fost colectate inițial, inclusiv către Statele Unite.

Aceste țări pot avea reguli de protecție a datelor care sunt diferite de cele din țara dvs. Cu toate acestea, vom lua măsuri pentru a ne asigura că orice astfel de transferuri respectă legile aplicabile privind protecția datelor și că datele dvs. cu caracter personal rămân protejate conform standardelor descrise în această politică de confidențialitate.

În anumite circumstanțe, instanțele, agențiile de aplicare a legii, agențiile de reglementare sau autoritățile de securitate din acele alte țări pot avea dreptul să acceseze datele dvs. personale.

În cazul în care legislația aplicabilă ne cere să ne asigurăm că un transfer internațional de date este guvernat de un mecanism de transfer de date, utilizăm unul sau mai multe dintre următoarele mecanisme:

● Clauze contractuale standard ale UE cu un destinatar de date în afara SEE sau Marea Britanie

● Verificarea faptului că destinatarul a implementat reguli corporatiste obligatorii

● De asemenea, ne vom asigura că toți partenerii noștri internaționali au adoptat măsuri suplimentare în scopul de a oferi garanțiile adecvate, drepturile executorii și căile de atac legale eficiente.

Rolul acestor măsuri este de a oferi garanții suplimentare persoanelor vizate că transferul de date în baza clauzelor contractuale standard sau a regulilor corporatiste obligatorii oferă un nivel de protecție echivalent cu cel garantat în cadrul Uniunii Europene.

DREPTURILE DE CARE VĂ BUCURAȚI

Ca persoană vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm.

Agentia Sobis Turism vă respectă drepturile și vă asigură că ține cont în mod corespunzător de interesele dvs. si in concordanta cu Politica de Confidentialitate

● Retragerea consimțământului: Dacă prelucrarea se realizează în baza consimțământului dvs., vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea respectivă în orice moment.

● Rectificarea datelor: În cazul în care observați că deținem date cu caracter personal eronate, ne puteți solicita în orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care vă privesc.Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal – care sunt utilizate continuu și care sunt în posesia sau controlul nostru – exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi.

● Restricția prelucrării: În cazul în care vă aflați în una dintre situațiile de mai jos, puteți să ne solicitați să restricționăm prelucrarea datelor dvs.:

● contestați corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie să verificăm exactitatea,

● prelucrarea este ilegală și solicitați restricționarea prelucrării mai degrabă decât ștergerea datelor cu caracter personal,

● nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, sau

● vă opuneți prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au întâietate față de ale drepturile dvs.

● Accesul la datele dvs: Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., inclusiv informații cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la dvs. și cui i-au fost dezvaluite, dacă este cazul.

Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, conținând datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru solicitări abuzive.

● Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu condiția ca prelucrarea să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primiți un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, puteți solicita să vă transferăm datele direct către alt operator, specificat de dvs.

● Dreptul la ștergere: Puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:

● datele dvs. nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;

● vă opuneți prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opoziție mai jos);

● datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;

● vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea

Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară:

● în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea acelor date de către noi;

● în special pentru cerințele legale privind termenele de păstrare a datelor;

● pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

● Dreptul de opoziție: Puteți obiecta oricând la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației speciale în care te afli. În acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept.

Când vă opuneți prelucrării, vă rugăm să menționezi dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricția prelucrării acestor date.

● Dreptul de a depune o plângere: În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidențialitatea, puteți depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor:

○ Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal completând formularul online disponibil la adresa: Plângeri ANSPDCP

De reținut!

Perioada de timp: Vom încerca să soluționăm cererea dvs. în termen de 30 de zile.

Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitării.

Restricționarea accesului: În anumite situații, este posibil să nu putem să vă acordăm acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restricții prevăzute de lege. Dacă va refuzăm solicitarea de acces, vă vom comunica motivul refuzului.

Imposibilitatea identificării: În unele cazuri, este posibil să nu putem să identificăm datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate în cererea pe care ne-o transmiteți.

În astfel de cazuri, dacă nu furnizați informații suplimentare care sa permita identificarea dvs., nu vom fi în măsură să dăm curs solicitării de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în această secțiune din Politica de Confidentialitate.

Exercitarea drepturilor dvs.
Pentru a exercita drepturile legale, vă rugăm să contactați Responsabilul nostru cu Protecția Datelor si Politica de confidentialitate în scris la adresa de email la office@sobisturism.ro .